|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
20-10-08, 14:41 | #1 |
חבר מתחיל
|
לחם
היי חברה,
אני מתלבט איזה לחם הכי כדי לאכול לתקופת מסה, רציתי שתמליצו לי על פי ניסיון אישי וידע איזה לחם הכי מזין ויעיל למסה. עד עכשיו קניתי את הלחם לפי כמות הפחמימות והקלוריות הגבוהה ביותר שמצאתי, אך אני לא יודע אם נכון להסתכל ככה.. למי שלא מבין, ארצה שתגידו לי את שם הלחם ואיזו חברה משווקת אותו, בנוסף למה הוא כדאי. תודה מראש לכולם! |
20-10-08, 14:44 | #2 |
חבר פעיל
|
אני אוכל לחם עינן הצהוב גם טעים וגם אחלה ערכים
|
20-10-08, 14:46 | #3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
לחם לבן הכי טעים, רק תדאג לשלב סיבים
|
20-10-08, 15:49 | #4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,541
כללי:: אורי
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
לא נכון להסתכל על זה ככה כי בלחמים לבנים רבים יש סוכר, שזה עוד קלוריות, אבל חרא של קלוריות.
אני גם אוכל מלא.
__________________
|
20-10-08, 16:10 | #5 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 644
כללי:: shahar
גיל:: 22
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
לחם מחיטה מלאה טרום נבוטה הכי טעים ממליץ בחום וגם הכי בריא ! אתה יכול אבל עם אתה במסה לשלב לחמניות מחיטה מלאה טעים מאוד
|