|
ארכיון פוסטים נבחרים שנכתבו בידי גולשי האתר - לקריאה בלבד. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
09-11-05, 20:04 | #6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,326
כללי:: .............
גיל:: .............
עוסק ב:: ..........
|
שי מה הקשר אורז לבן? חח
טוב מה שאני עושה עם הטונה : זורק אותה בתוך סלט (עגבניות,חסה,מלפפון,תירס) ויוצא מעדן פשוט טעים! חזה עוף: מכין אותו על המנגל ואחר כך שם בסיר יש לו טעם מעושן גם שווה לנסות! שיבולת שועל: קרדיט לגולן! כפית שוקולית לקערה ויוצא כמו גלידה ואחרון הפסטה פשוט מאוד לא מוסיף לה כלום אוכל אותה כמו שהיא יבשה מתכונים לא מסובכים בהצלחה!
__________________
|