|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
08-10-07, 23:25 | #1 |
חבר פעיל
|
המלצה לטעם לחלבון הבא
טוב נעשה את זה קצר כי נפתחו 100 פוסטים כאלה ותאמת נמאס, אבל באלי טעם חדש דנדש ומגניב.
בגדול מה שטעמתי כבר: וניל (איכס) צ'מפיון בננה אופטימום קרם עוגיות אופטימום שוקולד מילקשייק (מלך הטעמים) עכשיו שוקולד מרשמלו הבנתי יותר סמיך ויותר מתוק, ככה שלא מתאים, עדיפות למשהו לא סמיך ולא יותר מדי מתוק. ד"א, איך הטרופיקל של צ'מפיון? |
08-10-07, 23:29 | #2 |
חבר פעיל
|
שיעשו צ'מפיון בטעם עמבה, שיהיה טעם נורמלי
|
08-10-07, 23:39 | #3 |
מנהל מקצועי
|
אתם יודעים שיש מרק חלבון?מוכרים את זה בארצות הברית...כן כן ..זה בא באבקה שמים מים רותחים וזה מרק חלבון(מרק עוף וכו')
לדעתי,צריך לעשות גם שייק חלבון בטעם פלאפל,שווארמה,למה מייצרים את האבקה באמריקה?\= |
08-10-07, 23:43 | #4 |
חבר פעיל
|
נשמע כמו חתיכת גועל נפש האמת
|
09-10-07, 00:00 | #5 |
חבר פעיל
|
הטרופיקאל זו האבקה הראשונה שאני לוקח, טעם נחמד כזה, לא משהו אדיר ולא מגעיל, אבל אני מוסיף לזה סוכר ענבים וזה יוצא מתוק, וכבר שכחתי את הטעם של זה בלי הסוכר.
|
09-10-07, 00:50 | #6 |
חבר פעיל
|
שייק שיפוד בלאפה. אני אמציא ויגלגל על זה מיליונים
__________________
כשתגדל תבין. רוצה להיות חטוב? אל תאכל מכל טוב. תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות). |
09-10-07, 01:01 | #7 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
09-10-07, 11:39 | #8 |
חבר פעיל
|
אפ אפ.
|
09-10-07, 15:39 | #9 |
חבר פעיל
|
:cry_1:
|
09-10-07, 19:20 | #10 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
09-10-07, 19:42 | #11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
אני תמיד מעדיף בננה
לא יודע למה .. זה כנראה קשור למוצאו של האדם באיזושהי צורה
__________________
There's a difference between knowing the path & walking the path |
10-10-07, 00:24 | #12 |
חבר פעיל
|
גם אני תמיד אהבתי הכי בננה, עד שטעמתי שוקולד מילקשייק.
אחח... |
10-10-07, 00:31 | #13 |
חבר פעיל
|
שוקו
וניל קרם עוגיות ומוקה
__________________
כשתגדל תבין. רוצה להיות חטוב? אל תאכל מכל טוב. תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות). |
10-10-07, 02:10 | #14 |
Guest
|
קח קרם עוגיות ותיהיה בריא
|