|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
01-09-08, 14:19 | #1 |
חבר פעיל
|
עם אני יעשה אותו בתנור במקום לטגן אותו עם כפית שמן קנולה זה יהיה פחות שומן ופחמימות?
עם אני יעשה חזה עוף בתנור במקום לטגן אותו עם כפית שמן קנולה זה יהיה פחות שומן ופחמימות?
ואני שם טיפה פלפל שחור או לבן ומלח ופפריקה חריפה טיפה הבעיה שיש בפפריקה מערבבים את זה עם שמן אבל אמרו לי פעם ביום טיפה זה לא יזיק מה אתם אומרים? נערך לאחרונה על ידי yager4, 01-09-08 בשעה 14:20. סיבה: טעות בעריכה |
01-09-08, 14:21 | #2 |
חבר פעיל
|
אני במתכוון לחזה עוף
|
01-09-08, 15:10 | #3 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
בעניין השמן, כדאי לך להשתמש בספריי שמן. שפריץ אחד קטן מכיל 1/4 כפית ומכסה לך את כל המחבת. משתלם. |
|
01-09-08, 16:44 | #4 |
חבר פעיל
|
למה לחסוך במלח בגלל הנתרן? או שיש בוא פחמימות?
|
01-09-08, 16:51 | #5 |
חבר פעיל
|
__________________
|
01-09-08, 18:10 | #6 |
חבר פעיל
|
אהה נתרן כרגע לא מפריע לי כי אני רק בחודש הראשון עוד חודש אני יתחיל לצמצם
|
01-09-08, 18:13 | #7 |
חבר פעיל
|
יש סוג של מלח דל נתרן הוא שווה משהו?
|
01-09-08, 18:16 | #8 |
Banned
|
לדעתי המלח דל נתרן ומלח רגיל זה אותו דבר. רק בלי נתרן
ואתה יכול במקום תרסיס שמן לשים 2 כפיות שמן זית, גם שומן טוב וגם טעים |
01-09-08, 18:18 | #9 |
חבר פעיל
|
נו אז ים כבר משתמשים במלח עדיף להשתמש במלך דל נתרן
|
01-09-08, 18:19 | #10 |
Banned
|
נכון...
יש כאלה שאומרים שיש לו פחות טעם, לי זה לא משנה כלום תקנה ותנסה |
01-09-08, 18:20 | #11 |
מפקח ראשי
|
מלח דל נתרן או מלח רגיל אין כ"כ הבדל ,למה?
כי ברגע שאתה משתמש במלח דל נתרן אתה תשים יותר כמות מה שיוביל בסופו של דבר לאותה כמות של נתרן,חוץ מזה נתרן זה דבר חשוב הוא לא הולך להתחרות או משהו. |