|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
27-12-09, 17:50 | #1 |
חבר מתחיל
|
בקשר למלח
שוב מצעטר בעניין הנתרן
ראיתם כבר שפתחתי פה אשכול על הנתרן עד כמה אני שונא אותו וכו'.. וממה שהבנתי שתמיד אומרים לצמצם במלח כי יש בו הרבה נתרן עכשיו בדקתי במלחייה שיש לי בבית וכתוב ל-100 גרם רק 34 גרם נתרן(מלח רגיל) בחיים אי אפשר להגיע למצב של 100 גרם מלח ששמיים יוצא בלחץ 1-2 גרם של מלח.. אז למה תמיד אומרים להימנע ממלח? הרי בקוטג' יש ב 100 גרם 450 גרם נתרן ובמלח כמעט ואין וזה מזערי.. אשמח לתשובה. |
27-12-09, 18:58 | #2 |
חבר פעיל
|
אז ככה אתה שם הרבה יותר מגרם-2 כל פעם שאתה שם מלח תהיה בטוח לפחות 30 גרם הייתי אומר בצלחת
ובקוטג ל100 גרם יש לך 450 מ"ג נתנרן זה אומר שזה אפילו לא גרם 1 יש הבנה? |
27-12-09, 20:03 | #3 |
חבר מתחיל
|
קודם כל יש לי משקל דיגיטלי של מזון בבית
שאני שם מלח באורז המלח בקושי שוקל ויש בו 2-3 גרם של מלח ככזה שכמות הנתרן באמת מזערית בקשר לקוטג' כן אני יודע התכוונתי למ"ג.. וזה הרבה יותר מהמלח |
27-12-09, 20:20 | #4 |
חבר מתחיל
|
ודרך אגב גם 30 גרם זה כלום נתרן..
מוזר ההמלצה על הפחתת המלח.. אשמח לשמוע עוד תגובות |
27-12-09, 22:22 | #5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
במסה זה לא משנה אבל עדיף שלא בחיטוב תמנע מזה
__________________
**** |
28-12-09, 06:59 | #6 |
חבר פעיל
|
מלח זה טעים אחינו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |